Le Village Arc 1950

Le Village Arc 1950

P&V Premium Le Village Arc 1950 je unikátní koncept tradiční savojské vesničky nacházející se v samém srdci francouzských Alp. Tvoří ji komplex osmi luxusních rezidencí zasazených do krásné krajiny v srdci rozsáhlé oblasti Paradiski, konkrétně v části Les Arcs. Celý komplex tvoří jednu vesničku s nádherným výhledem na Mont Blanc a na vzdálené vrcholky švýcarských a italských Alp. Jde o pěší zónu bez automobilů, s bělostnou pokrývkou sněhu a s přímým přístupem na sjezdovky (nejbližší sjezdovky do 100 m). Resort je opravdovým rájem pro všechny milovníky zimních sportů a zasloužené relaxace díky široké nabídce wellness a spa služeb (bazény, vířivky, sauna apod.). Restaurace, bary a obchody jsou otevřeny 7 dní v týdnu a veškeré služby mají klienti na dosah ruky.  

Přednosti

  • spa centrum s venkovním bazénem, saunou, vířivkou,..
  • s přímým přístupem na sjezdovky oblasti Paradiski
  • v krásné přírodní krajině s výhledem na Mont Blanc
  • postavena v tradičním stylu s komfortním ubytováním
  • lyžařská vesnička v centru Les Arcs

Le Village Arc 1950

P&V Premium Le Village Arc 1950 je unikátní koncept tradiční savojské vesničky nacházející se v samém srdci francouzských Alp. Tvoří ji komplex osmi luxusních rezidencí zasazených do krásné krajiny v srdci rozsáhlé oblasti Paradiski, konkrétně v části Les Arcs. Celý komplex tvoří jednu vesničku s nádherným výhledem na Mont Blanc a na vzdálené vrcholky švýcarských a italských Alp. Jde o pěší zónu bez automobilů, s bělostnou pokrývkou sněhu a s přímým přístupem na sjezdovky (nejbližší sjezdovky do 100 m).
Resort je opravdovým rájem pro všechny milovníky zimních sportů a zasloužené relaxace díky široké nabídce wellness a spa služeb (bazény, vířivky, sauna apod.). Restaurace, bary a obchody jsou otevřeny 7 dní v týdnu a veškeré služby mají klienti na dosah ruky.

 

Přednosti

  • spa centrum s venkovním bazénem, saunou, vířivkou,..
  • s přímým přístupem na sjezdovky oblasti Paradiski
  • v krásné přírodní krajině s výhledem na Mont Blanc
  • postavena v tradičním stylu s komfortním ubytováním
  • lyžařská vesnička v centru Les Arcs

Služby

vstupní hala s nonstop recepcí a krbem, Wi-Fi na recepci (plné připojení), úschovna zavazadel, prádelna, skříňky na lyže, zapůjčení fénu, žehličky, hry, knihy apod., bankomat, venkovní bazén a fitness, wellness v dané rezidenci (sauna, hammam a jacuzzi), bezbariérový přístup, za poplatek: donáška nákupu na apartmán (objednávky na recepci), domácí mazlíček, wellness&spa centrum "Deep Nature Spa" v rez. Les Sources de Maria, restaurace, krytý parking, dětské kluby, lyžařská škola, zapůjčení lyžařské výbavy, obchody, pekárna, mini-market atd. Zbrusu nové wellness&spa centrum "Deep Nature Spa" je otevřeno pro všechny hosty, se dvěma bazény (vnitřní a venkovní) s vyhřívanými vířivkami, saunou, hammam, zážitkové sprchy, fitness, relaxační místností. Dále spa centrum nabízí masáž obličeje i masáž těla a nehtové studio (za příplatek).
  • parking
  • bezbariérový přístup
  • TV SAT
  • WiFi
  • restaurace
  • dětský klub
  • bazén
  • fitness
  • krytý bazén
  • wellness centrum

Ubytování

prostorné apartmány s plně vybavenou kuchyňkou (sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba nebo klasická trouba, lednička, myčka nádobí), koupelna, odd. WC, fén, TV/SAT, trezor, Wi-Fi (plné připojení), balkon nebo terasa, bezbariérové apartmány B4, B4S a T6S (na dotaz), za příplatek prostornější apartmány Superior s větší obývací místností (S2S, B4S a T6S) a navíc s profesionálním kávovarem Nespresso (Q8 a G10)

apartmán B4

- dvoupokojový apartmán pro max. 4 osoby
Ložnice se dvěma lůžky nebo manželskou postelí, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, koupelna s WC, balkon nebo terasa.
B4S - prostornější apartmán Superior s větší obývací místnost.

apartmán B4S

apartmán G10

- pětipokojový apartmán Superior pro max. 10 osob
Jedna ložnice s manželskou postelí, tři ložnice se dvěma lůžky nebo s palandou, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a s rozkládacím gaučem, koupelna, odd. 3 WC, navíc 2 sprchové kouty, balkon nebo terasa. Superior = prostornější apartmán s profesionálním kávovarem Nespresso.

apartmán Q8

- čtyřpokojový apartmán Superior pro max. 8 osob
Ložnice s manželskou postelí, dvě ložnice se dvěma lůžky, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, koupelna, 2 odd. WC, navíc sprchový kout, balkon nebo terasa. Superior = prostornější apartmán s profesionálním kávovarem Nespresso.

apartmán S2

- jednopokojový apartmán pro max. 2 osoby
Obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a dvěma lůžky nebo manželským lůžkem, koupelna s WC, balkon nebo terasa.
S2S - prostornější apartmán Superior má větší obývací místnost.

apartmán S2S

apartmán T6

- třípokojový apartmán pro max. 6 osob
Ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma lůžky, obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, koupelna, 2 odd. WC, navíc sprchový kout, balkon nebo terasa.
T6S - prostornější apartmán Superior má větší obývací místnost.

apartmán T6S

Stravování

vlastní nebo možnost dokoupení "amerických" snídaní (formou bufetu), polopenze (tří-chodové menu: předkrm, hl. jídlo, dezert, nezahrnuje nápoje) či balíčku Flexi Card (3x tří-chodové menu), pozn. pro děti 4 - 11 let speciální tří-chodové menu zahrnující nápoje

Celková cena zahrnuje:

uvedený počet nocí, spotřebu el. energie, plynu a vody, TV, Wi-Fi (plné připojení), trezor, povlečení, ručníky, 2 župany, 1 utěrku a 1 sada čistících prostředků, závěrečný úklid (kromě kuchyňského koutu a nádobí), vstup do wellness&spa centra (venkovní vyhřívaný bazén, sauna, hammam, jacuzzi a fitness)